OM OSS VÅRA TJÄNSTER
MILJÖ & KVALITET KONTAKT

Kontorsstädning efter era önskemål

Vi utför städning av kontor och har stor vana av både små och stora kunder. Städningen kan ske både under dagtid eller kvällstid; det väljer ni! Vi är vana vid båda delarna och är närmast osynliga om ni vill ha städningen gjord under kontorstid. Vi skräddarsyr kontorsstädningen efter era behov och ni väljer själva vilken frekvens på kontorsstädning ni vill ha. Stort eller smått- Mamasin- keepin´it clean!

Lokalvård

Vi genomför även lokalvård och tar oss an alla typer av lokaler i hela Skåne. Vår personal jobbar under kollektivavtal och använder sig av klimatsmarta arbetsmetoder, vilket bidrar till att minimera vår miljöpåverkan och främjar en grönare värld. Vi jobbar intensivt med kvalitet i det interna och externa arbetet, i relation till kund och i leverans av våra tjänster. Detta märks tydligt i våra relationer till våra trogna kunder och är något ett familjeföretag som vi förstår oss på!

Vi utför även trappstäd, butiksstäd, storstädning, fönsterputs samt extra tjänster såsom golvvård, storstädning osv.

Hemstädning

Få mer tid och minska stressen och överlåt din hemstädning åt oss! Som hemstädningskund hos oss får du städning samma veckodag, varje eller varannan vecka till en fast månadskostnad. Skräddarsydd städning med personlig service med omtanke om ditt hem och dina önskemål. 

 

Mamasin AB
Telefon: 040-77 770
Mail: info@mamasin.com

Integritetspolicy

HEMOM OSSVÅRA TJÄNSTER
MILJÖ & KVALITETKONTAKT