Städtjänster som passar olika typer av behov

Vilken typ av städhjälp man behöver kan variera och se olika ut. Därför har vi utformat ett brett urval av tjänster för att du som kund ska känna dig trygg i att du gör rätt val. Titta genom våra tjänster nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt tjänst för dina behov. Vårt mål är att hjälpa ert företag med lokalvård som får era medarbetare att trivas och må bra på arbetsplatsen. En ren och fräsch arbetsplats bidrar till en högre trivsel. Vi utför kontorsstädning med de senaste metoderna och den bästa utrustningen som finns att tillgå på marknaden och kan därigenom vara kostnadseffektiva och städa miljövänligt.

Hemstädning
Som kund hos oss på Mamasin får du regelbunden städning i ditt hem så att du kan ägna dig åt roligare saker. Vi kommer överens om dag, tid och hur ofta. Vid ett första besök går vi igenom ert hem och och utformar en städmall. Du som kund har självklart möjlighet att påverka utformningen av denna. Ni kan också välja att beställa en enstaka städning eller en storstädning. Vi kommer överens om omfattningen och hur vi gör med nycklar. Vid återkommande uppdrag strävar vi efter att använda samma personal till uppdraget. RUT-avdraget ger halva priset på städuppdrag.
Kontorsstädning
Det är lättare att få saker gjort på jobbet när man slipper besväras av dammiga skärmar och fläckiga skrivbord. Vad ingår i kontorsstädningen? Vid kontorsstädning ingår självklart grundlig städning av hela kontoret för optimalt resultat. Vi följer en standardiserad checklista men är flexibla och anpassar tjänsten för att passa just ditt företag.
Trappstäd
Trapphuset är det första du möter när du kommer in i en fastighet och ett välstädat trapphus ger ett gott första intryck
Byggstäd
Med flexibilitet och kunskap hjälper vi våra kunder med allt inom byggstädning. Vi utför både städning under arbetets gång och slutstädning före besiktning för både privatpersoner och företag.
Flyttstäd
Vi gör livet enklare för dig, låt oss ta hand om din flyttstädning så du får tid att tänka på annat. I priset på en flyttstädning ingår alltid fönstertvätt när du anlitar oss. Vi tillhandahåller material och utrustning för flyttstädningen. Vi underlättar hela din flytt!

Följ oss